Sider

lørdag den 28. juli 2012

Filethækling

Er på miniferie i Jylland, og der står den som regel på loppefund og håndarbejde.. Jeg er helt oppe og køre over mit loppefund.. Har ledt og ledt, men de har været dyre.. Så stod den der lige pludselig, 40 kr.. Sikke et kup. En catherineholm gryde i den fineste stand..

Det var dog ikke det eneste jeg lærte.. Så et indlæg hos frøkenen og baronen om Filethækling. Det viser sig så ar det var min bedstemor mester i.. Så der var et par puder som jeg lige fik lidt inspiration fra til at gå igang med en FasterG pude..

søndag den 22. juli 2012

Bryllupskage forberedelser

Jeg skal lave min venindes bryllupskage her til d.4 august.. Et spændene projekt.. Kagen skal være helt hvid, med grønne blomster.. Så har øvet mig lidt.. Den bliver bare SÅ flot, i hvert fald i følge mit hoved:) er spændt på at se den i virkeligheden..

Kreativ søndag

Nedenfor billeder viser hvad min søndag er gået med.. Færdiggøre lidt projekter, samt producere flere converse i alle mulige farver..

tirsdag den 17. juli 2012

Hæklet net

Så er jeg færdig med mit første hæklet net., opskriften har jeg fundet hos lutter idyl som har lavet to slags.. Har ikke helt fundet ud af hvad jeg skal bruge min til endnu.. Måske til st transportere mine FasterG projekter

søndag den 15. juli 2012

Dejlig weekend

Her er et lille udklip af hvad min weekend har budt på af kreative og ikke kreative udfoldelser.. Gad godt jeg kunne finde ud af at stille det op i en fin kollage, men det må lige vente:)
Fik bla. Lavet min første Peter pan krave, hold da op hvor var det nemt:) er efterhånden blevet god til at følge hækle opskrifter, og finder hele tiden nye udfordringer:)

fredag den 13. juli 2012

Ny vest

Så kom der endnu en lille vest til verden:) denne i en sart rosa med fede stjerne knapper..

mandag den 2. juli 2012

Maleri

Så blev jeg færdig med mit projekt 2x2 meter.
Fik opgaven af en venindes nabo, om jeg ville male et maleri på 2x2 meter. puha tænkte jeg, d jeg så hvilket billede de gerne ville have taget udgangspunkt i, nemlig et Hornslet maleri.
jeg har bare brugt det som udgangspunkt i farver.. syntes selv det er blevet ret godt :)

de første pensel strøj er lavet, og det virkede ret uoverskueligt dengang..


så gik det bare derud af
det færdige resultat.. er godt tilfreds.